Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari Januari, 2018

Perihal Gitar

Latihan Tabs, Skala Dan Akor Gitar gitar mangrupakeun waditra fretted anu biasana boga genep senar. sora anu projected boh acoustically, make kerung kai atawa plastik na kotak kai (pikeun gitar akustik), atawa ngaliwatan amplifier listrik sarta spiker (pikeun gitar listrik). Hal ieu umumna dicoo ku Strumming atanapi plucking senar jeung ramo, jempol atawa fingernails tina leungeun katuhu atanapi ku pick bari fretting (atawa mencet ngalawan frets) senar jeung ramo leungeun kenca. gitar mangrupakeun tipe chordophone, tradisional diwangun tina kai jeung strung kalayan boh Gut, nilon atawa string baja tur dibedakeun ti chordophones lianna ku konstruksi sarta tuning. Gitar modern ieu dimimitian ku gittern, vihuela, nu opat-Tangtu Renaissance gitar, sarta lima Tangtu Baroque gitar, sakabeh nu nyumbang ka ngembangkeun angklung genep string modern. Aya tilu tipe utama gitar akustik modern: gitar klasik (nilon-string gitar), jeung baja-string gitar akustik, sarta gitar archtop, nu kadangkala d…